lördag 26 februari 2011

Lugn lördag

Hej. Jag har influensan men börjar bli bättre nu. Det mest udda med sjukdomen har varit att jag har haft så j-a ont i  vaderna. Trodde först jag hade träningsvärk men det hade ju varit konstigt eftersom jag inte tränar. Tydligen är det ett vanligt symptom på influensa.
Annars håller jag på med min sjunde mössa för veckan. Virka en liten stund går bra mellan sovandet, och jag har inte varit sjuk hela vecka. barnen har vinterlov så de och jag har haft hela veckan tillsammans. Det känns så konstigt ibland men varje längre lov tillsammans så blir det så mysigt. Som om jag inte alls känner mina barn när vardagen är där med lämning förskola, jobb, hämtning förskola, två timmar hemma med mat och lite griniga barn och sen sova. Nu har jag ju verkligen tid att lyssna, prata, pyssla, krama och gosa med dem ordentligt. Det är skönt.
Jag har gått in i kakelväggen i husbygget och den väggen är ganska solid. Jag blir fortfarande deppig när jag tänker på det. Usch!
Budgivningen på lägenheten har börjat så det är lite nervöst. Vi vill ju såklart ha många bud så priset går upp. Make har även visat mig en blogg med en kille som skulle bli miljonär på fem år. Jag var tvungen att sluta läsa för man kan ju bli knäpp av sånt extremt sparande. Alla måltider måste kosta under 10 kr och så vidare.
I morn blir det nog en slappdag till för att bli frisk igen tills skolan börjar. Vi har mycket på gång nu så det är spännande tider.
Kram.

Inga kommentarer: