tisdag 16 juni 2009

TBE

Hej hopp.
Nu är jag på bättre humör igen, vilket innebär att jag inte längre retar mig på allt och alla. Började piggna till i lördags när Malin och jag fikade själva som två normala människor utan skrikande barn med sig. :) Tack tack för den stunden. Det var behövligt. Sen var Lovisa och jag på 3-årskalas. Där hade jag väl dagens dipp när ALLA barn utom ett satt fint vid bordet och åt. Lovisa satt på övervåningen och lekte eller sprang ut i trädgården i strumporna och gungade i stället. Och jag försökte få henne att leka med de andra små tjurarna och stångas hon med. Men inte. Hoppas att detta är trotsåldern så att det inte bara är en liten början. Då får jag nog gå kurs i hur man överlever ej galen. Puh.
På kvällen var jag och åt med gamla kompisar. Hade palnerat att gå ut på kvällen sen med ett annat litet gäng också så jag hade väldiga problem med vad jag skulle ta på mig. Jag har helt enkelt INGA kläder som ser någorlunda festliga ut. I och för sig skulle nog jag kunna se festlig ut men på fel sätt. haha Det slutade med att jag tog på mig ett urgammalt linne ( som jag hoppades ingen skulle se att det var sorgligt blekt) och ett par svarta alldeles för tighta byxor. Jag hoppades helt enkelt på skymning så ingen skulle se mig.
Kvällen började bra med god mat och lite vin. Kände mig laddad inför resten av kvällen. Vi gick vidare till Nivå och tog en öl. Då började jag bli trött. Ringde till Niklas och han sa att Alvin inte kom till ro och bara var ledsen. Då gick jag hem vid tiotiden. Av festen blev intet.
Alvin var vaken i omgångar till halv tre. FYRA tänder i överkäken är på väg samtidigt så han hade väl skitont. Stackarn. Och nu piper han igen.
Ha de!

Inga kommentarer: