onsdag 25 februari 2009

hej.
idag har jag gått många meter.
alvin och jag hämtade lovisa på förskolan by foot och vagn. vi hämtade ett gigantiskt bokpaket på vägen dit. paketet fick sitta på lovisas plats fram i vagnen. vi fick många intressanta blickar på vägen dit. alvin syns ju inte framifrån. vem är den där tokiga människan som går omkring med ett paket fastspänt i vagnen, tänkte dom nog. hihi
när vi hade gått jättelångt, säkert 500 meter började jag ångra mig och tänkte att det var ju dumt att niklas inte hämtade henne med bilen så jag kunde fortsätta sitta hemma i soffan och göda mitt sittfläsk, men jag kämpade tappert på.
väl framme på förskolan rann svetten längs ryggen på mig. jag hade ju då tagit på mig tröja, kofta och dunjacka för att klara mig i det arktiska klimatet här. bra gjort! det hängde massa regnkläder ute på tork så de hade nog hoppat i vattenpölar. jaja.
väl inne fick jag en kladdig kram och puss från lovisa. hon var på väg föratt tvätta sig efter middagen men det gick ju lika bra att torka av sig på mig. jag tog av alvin lite och la honom på golvet. samtidigt som lovisa ville att jag skulle hjälpa henne tvätta händerna så ville de andra barnen hjälpa alvin att klä av sig. en svettdroppe till rann längs min rygg.
lovisa blev klar och jag tog på henne strumpor. alvin vände sig om och började låta. under tiden jag vände honom om så tog lovisa av sig strumporna igen och sprang och gömde sig under ett bord. suck.
när vi väl var ute ur huset så rev hon ner alla regnkläderna som hängde på tork också medan jag spände fast alvin. hon fick också sitta fastspänd sen.
pipande hela vägen för det blåste i hennes ansikte.
eftersom jag är så vältränad så tog det flera minuter innan mina armar kändes som spagetti och benen blev stumma på vägen. hihi jag måste verkligen träna mer.
vi gick till affären och köpte fika och mellanmål och sen kom vi ÄNTLIGEN hem. tror vi går ut och leker en annan dag för jag måste vila mig. haha
vi ska ha myskväll lovisa, jag och alvin för niklas ska på whiskyprovning hela kvällen. kul för honom. hoppas han inte sätter i halsen.

Inga kommentarer: